Érdekes programok júliusban Sóstón

Érdekes programok júliusban Sóstón
A Nyírség Turizmusáért Egyesület újra elindította a már előző években bevezetett és a turisták körében is közkedvelt garantált programjait, melyek részleteiről az egyesületi tagok szállodáiban és az attrakcióknál tájékozódhatnak. Ezek között 2016 újdonsága a „SÓSTÓI PIAC”.
Az egyesület és a Városüzemeltetés (NYÍRVV Nonprofit Kft.), Nyíregyháza támogatásával, az idén elsõ alkalommal várja a helyi lakosokat és a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdõre érkezõ turistákat a központi parkban felállított kis piactéren. 2016. június 22. és augusztus 27. között, minden szerdán és szombaton, 17.00 és 21.30 óra között tart nyitva a piac.
 
Sóstói Piac, helyi értékek

Helyi finomságok is kaphatóak a Sóstói PiaconAz állatparki séta vagy a nyári fürdõzés után, kellemes családi program lehet a helyi termelõket felkeresni. A gondosan válogatott saját termékek biztosítják a jó minõséget, a friss és finom ízeket. Vásárolhatnak gyümölcsöket, kézmûves sajtokat, lekvárt, szörpöt, mézet, házi füstölt árut, termelõi borokat és pálinkát. A gasztronómiai kínálat mellett ajándéktárgyak, hagyományos kézmûves és iparmûvészeti alkotások is megtalálhatóak lesznek.
 
Értékes Esték, Nyíregyházi Állatpark, Sóstó

Az Értékes Esték a Nyíregyházi Állatparkban folytatódnakA nyíregyházi nemzeti értékeket bemutató sorozatban a Sóstó Zoo-t ismerhetik meg az érdeklődők július 16-án. A vendégeket Gajdos László igazgató úr köszönti. A belépődíj mindössze 600 Ft.

Ráadásul idén nyáron is, szerdán és pénteken éjszakai fürdőzéssel vár a sóstói strand! Belépés a Barbizon felől!
 
Sóstói strand, Éjszakai Fürdőzés
Ismét éjszakai fürdőzéssel várnak Sóstón!


-kt-