Ezüstérmes lett a sóstói szálloda – csak egy ázsiai hotel van előtte

Ezüstérmes lett a sóstói szálloda – csak egy ázsiai hotel van előtte

Komoly elismerésben részesült a Nyíregyháza-Sóstón felépült Hotel Pangea. Csupán egy ázsiai szálloda előzte meg a rangsorban.

Magyar ingatlanfejlesztőké lett két arany és öt ezüstérem a 2020-as Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.

Fantasztikus sikert könyvelhetnek el a nyíregyháziak, mivel a sóstói Hotel Pangea Ökocentrum második helyezést ért el, s csupán egy ázsiai szálloda előzte meg a sorban – tudatta a szon.hu.

Az eredményhirdetésre 2020 július 27-én került sor a Magyar Építőművészek Szövetsége székházában. Mint az eseményen elhangzott: hazánkban egyedülállót alkotott a Nyíregyházi Állatpark menedzsmentje, amikor egy állatkerti szállodát hozott létre.

A hotel egyben oktató- és konferencia központ is, mely tökéletesen belesimul a környezetébe – írta meg a szon.hu.

A Hotel Pangea tavaly az egyedüli vidéki kategóriagyőztes lett a párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszakmai Szövetség (FIABCI) hazai szervezete által meghirdetett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton, s ezzel elindulhatott a nemzetközi versenyen.

A sóstói Hotel Pangeát csupán egy thaiföldi hotel előzte meg – ezüstérmet szerzett. A hotelt tervező Gáva Attila természetesen szintén jelen volt az ünnepélyes eredményhirdetésen – tudatta a szon.hu.

Fotó: pangeahotel.hu

B.A.