Hétvégén irány a befagyott Sóstói tó!

Hétvégén irány a befagyott Sóstói tó!
A II. Sóstói Jégkorcsolya-verseny és I. Csúszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedőjét 2011. február 11- én 9 órakor rendezik meg a befagyott Sóstói Csónakázó tavon, ahova kicsiket és nagyokat egyaránt nagy szeretettel várnak a Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. munkatársai.
A Sóstói Jégbarátok Klubja és a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. közösen megrendezi a II. Sóstói Jégkorcsolya Versenyt, és első alkalommal a Csúszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedőjét. A rendezvény célja, lehetőséget biztosítani mindenkinek a rendszeres téli sportolásra.

Sóstó – Gyógyfürdők Zrt.

A Sóstói Jégbarátok Klubja és a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. közösenrendezi meg a két eseményt

 


Jégkorcsolya Verseny:


A rajtelőkészítő versenybíró hívására jelentkezni kell a rajthelynél (várakozási idő nincs). A hibás rajtot futamonként egyszer meg lehet ismételni. A kijelölt pályán csak az adott futamban induló versenyzők tartózkodhatnak. A kijelölt pályáról való letérés kanyarok levágása a verseny kizárását vonja maga után.

sóstó

Sóstó télen is sok élményt nyújt!

 


Csúszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedője:


A vetélkedőn mindazok részt vehetnek, akik elég elszántnak érzik magukat, hogy építsenek egy olyan szerkezetet, melyet nem csúszásra találtak ki, és azon megtegyék időre a kijelölt pályát, illetve a legmesszebb csússzanak egy rámpáról. A vetélkedőre minden olyan eszközzel indulni lehet, melynek felépítménye nem kapcsolódik a téli sportokhoz (vasalódeszka, iroda, mosógép stb.) – alapja viszont lehet sítalp, szánkó, illetve olyan eszköz, melyet kifejezetten csúszásra találtak ki.


Forrás: www.sostort.hu

MCOnet