Katalin és Böske bál a Vígadóban...

A Katalinok és Böskék tiszteletére rendeznek kellemes órákat ígérő bált a Krúdy vígadóban. Az étlapon újra ínycsiklandozó ételek várják a Gasztronómia szerelmeseit. Lássuk, mivel csábítják a vendégeket...
November 27. (szombat)
19:00 óra Katalin-Böske Bál
Svédasztal
Hideg előételek
Füstölt pisztráng
Fűszeres csirkemáj bacon köntösbe bújtatva
Hátszin fűszeres mustárral angolosra sütve
Gödöllői töltött csirkecomb
Piramison tálalt füstölt tarja és karaj
Francia saláta
Borajánlat: Villányi Rose 2004 (Vylyan Pincészet)
Levesek
Tökkrémleves
Főételek
Borókás marhasült
(Erdők fűszereivel ízesített marhacomb vörös-boros áfonyás barnamártással)
Stroganoff szárnyas tokány (Csirke- és pulykamell csíkok pikánsan ízesített mártásban)
Sült kacsacomb illatos narancsszeletekkel
Bárány kotlettek rozmaringos pecsenyelében
Borajánlat: Vylyan Primőr 2004 (Vylyan Pincészet)
Köretek
Hasábburgonya
Hagymás tört burgonya
Párolt rizs
Saláták
Csemege uborka
Desszert / Gyümölcs
Vargabéles fahéjmártással
Tökös-mákos rétes
Sajtszeletek kavalkádja aszalt gyümölcsökkel és dióval
Vitamindús gyümölcsözön
Borajánlat: Mátrai Irsai Olivér 2004 (Szőke Mátyás)
A Krúdy Vigadó fenntartja magának a jogot a menü megváltoztatására