Május végén nyit a sóstói Tófürdő – létszámkorlátozással

Május végén nyit a sóstói Tófürdő – létszámkorlátozással

Megnyit 2020. május 30-án a Tófürdő Nyíregyháza-Sóstón, ám csak a szigorú előírások betartása mellett lehet vendégeket fogadni.

Tekintettel arra, hogy a koronavírussal kapcsolatos korlátozások enyhülnek, s megjelentek hatósági ajánlások, állásfoglalások, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. úgy döntött, megnyitja a Tófürdőt május 30-án 9 órakor, június 6-án pedig szintén reggel 9-től a Parkfürdő is kinyit – tudatta a szon.hu.

Dr. Podlovics Roland vezérigazgató kiemelte, hogy a nyitáshoz szükséges alapfeltételek megteremtését folyamatosan végzi a társaság, szigorú előírások betartásával fogadhatnak vendégeket. Az ideiglenes házirendet mindenki elolvashatja a nyitás előtt fürdők bejáratainál, valamint a társaság honlapján (aquariusspa.hu).
 

A szabályokat maximálisan be kell tartani és létszámkorlátozás is lesz, erről is a házirend ad tájékoztatást, de természetesen a fürdők munkatársai is segítenek – adta hírül a szon.hu.

A Tófürdőn lehet majd használni a termál- és a gyermekmedencét, a tó fürdésre kijelölt teljes területét és a csúszdákat is – létszámkorlát mellett. A Parkfürdőben mindegyik vízforgatásos medence és a csúszda is használható lesz, szintén a létszámkorlát betartásával. Nem működhetnek viszont azok az élmény-elemek, melyek aeroszolképződéssel járnak – tudatta a szon.hu.

Dr.Podlovics Roland elmondta, hogy az Aquarius Élményfürdő, az Aquarius Fürdőgyógyászat, a Hotel Fürdőház wellnessrészlege és a Júlia Fürdő nem nyit ki. A
Hotel Fürdőház szállodai részlege pedig csak június 12-étől működhet ismét – írta meg a lap.

B.A.