Megnyílt a várt konditerem Sóstón

Megnyílt a várt konditerem Sóstón

A sóstói fürdőkhöz közel, könnyen megközelíthető helyen nyílt új konditerem – azok számára, akik sűrűn járnak ide pihenni, de sportolnának is, ideális az új lehetőség.

Korábban nem volt ennyire széleskörű edzési lehetőség Sóstón. A Nyíregyháza melletti fürdőhelyen nagyon sokan megfordulnak kikapcsolódni, fürdőzni, sportolni a kellemes természeti környezetben – tudatta a sosto.eu.

Most erre egy konditeremben is lesz módjuk, megnyílt ugyanis a várva-várt helyiség Sóstón, a turisztikai központ közvetlen közelében. Az újdonság egyenesen sportközpontnak számít, amely vadonatúj gépekkel, személyi edzőkkel, tanácsadással, büfével és számos edzési formával várja a látogatókat – írta meg a sosto.eu.

 
Zumba oktatás is van az új sóstói konditeremben
Zumba oktatás is van az új sóstói konditeremben

A sportközpontban bizonyos szolgáltatások teljesen ingyenesek, de külön fizetés nélkül használható például a finn szauna és a jacuzzi is, amennyiben klubtagságot kér valaki.

A havi konditerem bérlet 10 ezer forint, mellyel korlátlanul látogatható a sportközpont, de ha valaki egyszer-egyszer menne edzeni, 1200 forintot kell fizetnie, míg egy aerobik edzés ára 900 forint – adta hírül a sosto.eu.

Fotó: sosto.eu

B.A.