Minimaraton és csapatépítés is volt Sóstón

Minimaraton és csapatépítés is volt Sóstón

Kedvezett a jó idő a Nyíregyháza-Sóstói programoknak: szeptember folyamán nemcsak futóversenynek, hanem családi napnak és csapatépítésnek is helyet adott a település.

Többféle kellemes programon vehettek részt az érdeklődők Nyíregyháza-Sóstón a közelmúltban. Coloplast minimaratonnal indult az a futóverseny, mely több távon rajtolt el Sóstó-Sóstóhegy-Nyíregyháza-Nyírszőlős területén – írta meg a szon.hu.

A Múzeumfalu melletti úton a legkisebbek távját tartották, mely 900 méteres volt. A bemelegítésben részt vettek profi sportolók is, például a Fatum női röplabda klub tagjai.
 

Családi nap és minimaraton is volt Sóstón

Csapatépítő összejövetelt tartott ezen kívül a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, mely tulajdonképpen családi nap volt Sóstón.

A rendezvény már hagyománynak számít, s mindig a Sóstói Tófürdőnél tartják. A gyermekeknek is biztosítottak programokat. Fürdésre, vízibiciklizésre volt lehetőség, de kutyás bemutatót is megtekinthettek a résztvevők – adta hírül a szon.hu.

Fotó: szon.hu

B.A.