Nyíregyháza Sóstó-Gyógyfürdőt kiállításokon népszerűsítették

Nyíregyháza Sóstó-Gyógyfürdőt kiállításokon népszerűsítették
A temesvári Targul de Turism Vacanta c. turisztikai kiállításon 2016 márciusában első alkalommal vett részt Nyíregyháza, s ezen belül Sóstó.
Temesvár, turizmus, Nyíregyháza

A temesvári Targul de Turism Vacanta c. turisztikai kiállításon 2016-ban első alkalommal vett részt Nyíregyháza
 


A 2015-ben Európa legjobb állatparkja címet elnyerő Sóstózoo-t nagy érdeklődés övezete Temesváron, melyet a fürdők és az egyéb látnivalók remekül egészítettek ki. Ezzel párhuzamosan Magyarország legjelentősebb turisztikai expóján, az Utazáson is várták a látogatókat a nyíregyházi TDM és Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai. Itt természetesen nem első ízben mutatkozott be a Nyírség fővárosa, minden évben impozáns standon népszerűsítik a helyi turisztikai látványosságokat.


Utazás Kiállítás, Nyíregyháza, turizmus

A budapesti Utazás Kiállításon is várta a vendégeket a nyíregyházi stand
Az Utazás kiállítás idén 39. alkalommal nyitotta meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.A kínálatban 28 ország 350 kiállítója szerepel, a kiállítás belföldi díszvendége Budapest, kulturális díszvendége Brazília, míg külföldi szakmai díszvendége Kína volt.  A nyíregyházi TDM tájékoztatása szerint a szabolcsi standot felkereső vendégek közül már többen is lefoglalták szállásukat a megyeszékhelyen. A nyíregyházi állatpark, a wellness és a kulturális ajánlatok mellett a tavaly átadott gyógyászati központ is vonzó volt a turisták körében.


-csa-