Rekord karácsonykor a Nyíregyházi-Sóstói Állatparkban

Rekord karácsonykor a Nyíregyházi-Sóstói Állatparkban

Családi napot tartott karácsonykor a Nyíregyházi Állatpark, hatalmas sikerrel – megdöntötték a rekordot is, belépett a parkba a 600 ezredik látogató.

Rengetegen töltötték szabadidejüket a Nyíregyházi-Sóstói Állatparkban idén karácsonykor, amely családi karácsonyt szervezett. Ebben az esztendőben is sikerült rekordot dönteni a parknak, hiszen a 600 ezredik látogató is megérkezett – írta meg a szon.hu.

A Nyíregyházi Állatpark Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Idén karácsonykor különleges szakvezetést tartottak, melynek keretében az érdeklődőknek az állatkertek fontosságáról, a vadállatok táplálékairól, a rovarvilágról vagy éppen a fókatrénerekről meséltek – tudatta a lap.
 

A vendégek megnézhették ritka állatfajok etetését – köztük a legkisebb majmocskákét, a homoki tigriscápákét vagy a sörényes hangyászokét -, bemutatták nekik, hogyan oldanak meg helyzeteket a kea madarak, vagy miként motiválhatók szaganyagokkal a tigrisek.

Élményekkel teli, tartalmas napot biztosított a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei székhely híres állatkertje – írta meg a szon.hu.

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

B.A.