Télűzés mesterfokon – farsangoztak Sóstón

Télűzés mesterfokon – farsangoztak Sóstón

Megtartotta hagyományos télűző farsangi mulatságát Nyíregyháza-Sóstón a nyugdíjasok köre – volt bőven ötlet és vidámság, minőségi produkciókkal.

Telet űztek az idősek: megtartották farsangi mulatságukat a sóstóhegyi és sóstófürdői nyugdíjasok. A jelenlevők számos jópofa ötlettel rukkoltak elő: voltak a beöltözők között pancsoló kislány, hóember, takarítónő, pulyaszedő, hastáncos, horgász, főnővér, öregember fiatal nejével, de még Hófehérke gonosz mostohája és Laci betyár is megjelent – adta hírül a szon.hu.
 

A nyugdíjasok farsangján a helyi városvezetők közül is többen képviseltették magukat: Ágoston Ildikó önkormányzati képviselő mellett tiszteletét tette Mészáros Szilárd, a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója és helyettese, Kobzos Judit, a NYOSZ alelnöke és a megyei nyugdíjasszövetség elnöke, Román Demeterné, valamint dr. Hudákné Fábián Nóra, a Sóstóhegyi Közművelődési Színtér vezetője – írta meg a szon.hu.

Köszöntőt mondott a klubelnök Tóth Ernőné, Simon Józsefné műsorvezető bohókás jelenete után pedig családi történetek, pikáns viccek hangzottak el – volt cigány- és boszorkánytánc, de vicces dalokból sem volt hiány – adta hírül a szon.hu.

Fotó: szon.hu/Lőkös Imréné

B.A.