Vállalkozói összefogás: Szerződést kötöttek az Igrice-híd ügyében

Vállalkozói összefogás: Szerződést kötöttek az Igrice-híd ügyében
A Sóstógyógyfürdőért tenni akaró magánszemélyek civil kezdeményezése eredményeként megalakult Sóstógyógyfürdőért Alapítvány eredményes egyeztetéseket folytatott helyi vállalkozókkal az Igrice patak fölött átívelő híd és a hozzá tartozó sétány megépítéséről.
Az alapítvány egyeztetéseket folytatott a területileg tulajdonos Önkormányzattal, valamint a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt.-vel, mint az építkezés folyamán érintettekkel. A 2012. február 23-án a vállalkozók és az alapítvány együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá a beruházással kapcsolatban.

Sóstógyógyfürdőért Alapítvány

A 2012. február 23-án a vállalkozók és az alapítvány együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá a beruházással kapcsolatbanMindkét  érintett teljes támogatásáról biztosította az Alapítványt az építkezéssel kapcsolatban, annál is inkább, mivel az elképzelés teljes egészében harmonizál a tulajdonos Önkormányzat Sóstógyógyfürdőre vonatkozó területrendezési elképzeléseivel. Az építkezés megvalósulása eredményeképpen a sóstói csónakázó tó megközelíthetősége végre biztonságos és kultúrált módon lenne lehetséges Sóstógyógyfürdő irányából, a tervezett sétány és híd a Csónak utca végén kerül kialakításra.

Sóstó – Gyógyfürdők Zrt.

A  Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. is a kezdeményezés mellé állt

 


Az építkezés fedezetét pénzbeli és nem pénzbeli támogatásokból teremti elő  az alapítvány. A pénzbeli források fedezetét magánszemélyek felajánlásai biztosítják majd, valamint nagyvállalatok adományaira is számítanak.


MCOnet