Hotel Dzsungel

Hotel Dzsungel
4431 Sóstógyógyfürdő, Blaha Lujza sétány 41.
Tel.: 42/ 479-710; 42/ 403-343
Fax:42/ 479-710
E-mail cím:szallas@hoteldzsungel.hu
Web:www.hoteldzsungel.hu , www.sostozoo.hu

"Ébredtél már tigrisek és oroszlánok üvöltésére? Gibbon énekére? Aludtál már el pávák rikácsolására?"
Nálunk ez nem álom, hanem valóság, hisz 2005. novemberében kitárta kapuit Nyíregyháza egyetlen trópusi hangulatú Hotelja a Dzsungel Hotel, mely Magyarország első Állatparkjának közel 30 ha-os területén, egy természetes, szinte háborítatlan tölgyerdő mélyén kapott otthont.

A kellemes, páratlan szépségű, ritkaságszámba menő környezetben, egyidejűleg félszáz vendég kényelmes elhelyezéséről gondoskodik a Hotel Dzsungel, melynek konyhája a gasztronómia szerelmeseinek és híveinek okoz felhőtlen örömöket.
A hagyományos magyar konyha jellegzetességei mellett a hotel mesterszakácsa tájjellegű és egzotikus ételeket is kínál. Igény szerint készítünk reformkonyhai ételeket is.
Vendégeink ízelítőt kaphatnak a nyírségi gombóclevesből, megkóstolhatják a szabolcsi töltöttkáposztát és a híres Krúdy- falatokat.

A Hotel Dzsungel kiválóan alkalmas erdei iskolai programok szervezésére, szakmai továbbképzések, konferenciák lebonyolítására, melyekre különtermet is tudunk biztosítani.
Vendégeinket szeretettel várjuk egy és kétágyas, apartman és lakosztályjellegű szobáinkba. Mindez mindenki számára elérhető áron, Sóstógyógyfürdő szívében a Blaha L. stny 41. szám alatt.
Szobaáraink magukban foglalják az Állatpark belépőit is.

Szomszédságunkban található a népi hagyományokat felelevenítő Múzeumfalu, a kikapcsolódást nyújtó Tófürdő és Élményfürdő. A természet szerelmeseit a sóstói tölgyerdő várja egy- egy gyalogtúrára.

Szolgáltatások

- Nem dohányzó szoba és emelet - 24 órás porta - szobánként hűtőszekrény, és televízió - légkondicionált apartman és lakosztály - internet- csatlakozási lehetőség - kulturális idegenforgalmi információ - parkoló - gyermekbarát szolgáltatások, etetőszék, gyermekágy, játszótér - horgászati lehetőség - akadálymentesített szobák

Fizetési mód

- Maestro - Visa Card - Eurocard/Mastercard - Nemzeti Üdülési csekk

Vendéglátóhely típus

Szálloda étteremmel

Nyitva tartás

Egész évben változatlan 24 órás nyitvatartási rendben.