Tölgyes Étterem

Tölgyes Étterem
Nyíregyháza, Sóstói u. 40.
Tel.: 42/410-590
Fax:-
E-mail cím:info@tolgyes-etterem.hu
Web:www.tolgyes-etterem.hu
A jelenlegi vezetési formában 2000 júniusától működünk. Éttermünk a Sóstói erdő szélénél található kellemes, meghitt, idilli környezetében. Az egység belső kialakítása ötvözi a magyar csárda hangulat és az újkori vendéglátói trend főbb vonalait.A belső rész 80 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas Ala carte rendszerű étkezési formában, de felkészültünk a különböző rendezvények családi események, baráti összejövetelek fogadására, megrendezésére is.

Külön menüsorokkal, ételkülönlegességekkel szeretnénk kedveskedni a hozzánk betérőknek, akik a jeles napokat nálunk óhajtják lebonyolítani.Természetesen figyelemmel kísérjük törzsvendégeink kéréseit is, akik száma szerencsére növekedő tendenciát mutat.

Különböző rendezvényeink: Borvacsora, halvacsora est, farsangi mulattsság jól sikerültek és ezt kihasználva kulináris barangolásra invitáljuk kedves vendégeinket. Ez a tevékenységünk a nemzetközi konyhák ételeinek és jellegzetes italainak bemutatásával történik.

Terveink között szerepel többek között a görög, olasz konyha ázsiai vacsora est megrendezése is.

Az estek az adott országok illetve földrészek ismert és különleges ételeink bemutatásával történne svédasztalos formában.A rendezvény látogatói nem csak ételekkel, hanem folklor hangulattal is találkozhatnak.

A konyhánkról a vendégek elé kerülő ételek tükrözik a magyar konyha gazdag fűszervilágát, jellegzetességét, de mindezek mellett ízelítőt nyújt a reform konyha és a nemzetközi kínálat remekeibol is.A mindig megújjuló étlapunk figyelembe veszi a hozzánk érkező visszajelzéseket a vendégek részéről.Az igények szem előtt tartása és az ételek szakszerű elkészítése mind-mind sikereink fő részeisei.

Különleges ital és kávé kínálatunk méltán népszerű vendégeink körében. Szakembergárdánk nem csak szakma szeretetükkel, de emberi hozzáállásukkal is részesei a jól végzett munkának.

Teraszunk: Festői környezetben ideális hely mindazoknak, akik szeretik étkezéseiket meghitt, nyugodt környezetben elfogyasztani. újszerű konyhánk látványkonyhánkhoz hasonlóan a vendégek szeme előtt készíti ételeit nem csak az étlap, de különleges kéráseknek is elget téve.

Saját parkolóval rendelkezünk. Gyermekeiknek a kellemesebb időtöltéshez fajátszótér áll rendelkezésre.